Borsa Brown : Gyalázat és hit – Gyalázat 1.

Borsa Brown : Gyalázat és hit – Gyalázat 1.

4.499Ft

Dorothy Miller Sarasotában éli egy átlagos fiatal amish lány életét. Vallásos közösségük távol helyezkedik az átlagos, általunk megszokott világi élettől. Nem zárkóznak el teljesen, de kapcsolatukat a közösségen kívül élőkkel a lehető legkevesebbre csökkentik.

Gregory Hamilton egy újabb, kedvező üzletet készül nyélbe ütni, éttermet építene a városi amish piac helyére. A telek megvásárlása már folyamatban van. Az ügy komoly aggodalmat kelt az amishok körében, akik nem könnyen zökkennek ki a megszokott életükből. Fel is veszik a harcot a befolyásos pénzemberrel.

Egy igazán különleges személy vezetésével a hírhedt amish maffia is közbelép. Jámbornak tűnő emberek, akik hittel élik mindennapjaikat, de félelem nélkül néznek szembe bárkivel, aki fenyegeti őket.

Vajon mit tesz ebben a helyzetben Dorothy, akinek érzelmei nem engedik, hogy csupán külső szemlélője legyen az eseményeknek?

Mi történik, ha kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem hagyja? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki a saját közösségünk ellensége?

SKU: 9786155763908 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Borsa Brown : Gyalázat és hit – Gyalázat 1.”

0

TETŐ

X