George R. R. Martin . Királyok csatája – képregény 1.

George R. R. Martin . Királyok csatája – képregény 1.

4.990Ft

Tűz ​és jég dala regényciklus második része ott folytatódik, ahol a Trónok harca végén elbúcsúztunk hőseinktől: Westerosban véres polgárháború dúl, és közeledik a hosszú, jeges tél… A Hét Királyság Vastrónjáért folytatott öldöklő küzdelemben – mely szétszaggatja a birodalmat, káoszt és pusztulást hozva népére –, hat ádáz ellenfél, hat hatalomvágyó főnemes mérkőzik egymással.
Az egyik trónkövetelő – Stannis Baratheon, Sárkánykő őrzője, Robert király idősebbik öccse – a félelmetes vörös papnővel szövetkezve a fekete mágiát hívja segítségül. Királyvárban Tyrion Lannister a király segítőjeként szintén kénytelen belebonyolódni az udvari intrikákba, még ha ennek Cersei nővére a legkevésbé sem örül. Sansát a kegyetlen Joffrey király rafinált módszerességgel gyötri, de az Éjjeli Őrség egyik tagjának legalább a lefejezett Stark nagyúr kisebbik lányát sikerül kimenekítenie a halálos viperafészekké vált fővárosból.
És amíg a Hét Királyság minden szeglete eltökélten készülődik a küszöbön álló polgárháborúra, addig az Éjjeli Őrség továbbra is a közelgő tél és az észak felől fenyegető veszély rémségeitől igyekszik megóvni a Birodalmat…

SKU: 9789634974833 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “George R. R. Martin . Királyok csatája – képregény 1.”

0

TETŐ

X