Japán ételek

Japán ételek

1.999Ft

Ez a szakácskönyv a bizonyíték arra, hogy a japán konyha nem korlátozódik kizárólag a sushira és a misolevesre, hiszen a szigetország konyhaművészete hihetetlenül sokszínű. A receptek között megtalálhatók mind a hétköznapi és tradicionális fogások, mind a manapság trendinek számító japán ételek. Azok is bátran megpróbálkozhatnak velük, akik csak most ismerkednek az ázsiai konyhával, mivel könnyen és gyorsan elkészíthetők.

A japán konyha fő jellemvonása, hogy a friss hozzávalókat kímélő és zsírszegény elkészítési módokkal kombinálja. Ennek az alapelvnek köszönhetően sok rafinált fűszerezésű grillételt, szokatlanul friss zöldséges fogásokat, új omlett ötleteket és ízletes párolt, gőzölt vagy olajban sült húst és halat ajánlunk – csupa olyasmit, ami egyesíti a kulináris élvezetek és a modern táplálkozási szokások minden előnyét.

A könyvben látható rengetek fotó kettős célt szolgál: a fogások illusztrálása mellett a japán konyhaművészet számára olyan fontos dekoráció szerepét is hangsúlyozza a tradicionális tálalóedények bemutatásával.

SKU: 9789638777546 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Japán ételek”

0

TETŐ

X