Kath Stathers : Bakancs lista – 1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból

Kath Stathers : Bakancs lista – 1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból

7.490Ft

Egész életünkben álmodozunk. Tizennégy évesen szeretnénk kedvenc énekesünk mellett állni a színpadon, húszévesen pedig már Párizs utcáin sétálgatnánk. Vannak álmaink, sőt talán listánk is arról, mit akarunk megtenni – majd egy napon…-,de a munka, a család, az iskola, az anyagiak és a kötelezettségek megakadályoznak bennünket vágyaink megvalósításában. Képzeljük el, mi történne, ha éppen nem lennének elvégzendő feladataink? Ha semmi sem szabna határt a vágyainknak? Ha nem lenne korlátja annak, mit nézhetünk meg a saját szemünkkel, és mit élhetünk át személyesen? Akkor mit csinálnánk?

A Bakancslista kontinenseken átívelő 1000 csodás kalandot mutat be az északi fénytől kezdve a kaliforniai aranymosáson, a Galápagos-szigeteki hajóúton át a japán nindzsaképzésig.

Akár egy év pihenőt tartunk az egyetem előtt, akár életünk derekán veszünk ki hosszabb szabadságot, ez a könyv arra buzdít, hogy merjünk bevállalni olyasmiket, amikre mindig is vágytunk.

Ez a különleges, szórakoztató kalandokat kínáló válogatás egyaránt tartogat tippeket a sportos kihívások kedvelőinek, a szélesebb látókörre vágyóknak, a más kultúrák iránt érdeklődőknek és a páratlan ételek rajongóinak is. A Bakancslista tökéletes ajándék annak, aki szeret utazni, hiszen a cseh üvegfúvástól kezdve az új-zélandi delfinekkel pancsoláson át rengetegféle utazási kalandon kalauzol végig. Hogy mitől lesz valami olyan fontos, hogy a bakancslistára kerüljön? Attól, hogy még nem tettük meg, de egész életre szóló emléket remélünk tőle.

SKU: 9789632448114 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Kath Stathers : Bakancs lista – 1000 kihagyhatatlan úti cél a nagyvilágból”

0

TETŐ

X