Polgár Judit : Sakkpalota – Pici Gyalog kalandjai

Polgár Judit : Sakkpalota – Pici Gyalog kalandjai

4.999Ft

Álmodtam egy mesevilágot, amit most megosztok veled. Kinyitom előtted a színes, soktornyú Sakkpalota kapuját, ahol a barátaimmal, a sakkfigurák mesebeli változataival találkozhatsz és kalandozhatsz. A segítségükkel észrevétlenül megtanulhatod a sakk alapjait is, mert a Sakkpalota bejárata egy varázskapu: kedved szerint ki-be járhatsz rajta a mese, a valóság és a sakk között!

Minden barátom, Bumm Bástya, Futi Futó, Vendi Vezér, Keresztes Király, Hopp Huszár és Pici Gyalog is szupererővel rendelkezik, amelyeket te is megszerezhetsz! Ennek a kötetnek Pici Gyalog, az önzetlen csapatjátékos a főszereplője. Ő a legkisebb a palotalakók között, de neki van a legnagyobb szíve.

SKU: 9789635723003Álmodtam egy mesevilágot, amit most megosztok veled. Kinyitom előtted a színes, soktornyú Sakkpalota kapuját, ahol a barátaimmal, a sakkfigurák mesebeli változataival találkozhatsz és kalandozhatsz. A segítségükkel észrevétlenül megtanulhatod a sakk alapjait is, mert a Sakkpalota bejárata egy varázskapu: kedved szerint ki-be járhatsz rajta a mese, a valóság és a sakk között!  Minden barátom, Bumm Bástya, Futi Futó, Vendi Vezér, Keresztes Király, Hopp Huszár és Pici Gyalog is szupererővel rendelkezik, amelyeket te is megszerezhetsz! Ennek a kötetnek Keresztes Király a főszereplője, aki világszerte híres a bölcsességéről, memóriájáról és a tudásvágyáról. Kategória:
0

TETŐ

X