Almási Kitti : Hűtlenség ….és ami mögötte van

Almási Kitti : Hűtlenség ….és ami mögötte van

2.940Ft

Sokan kérdezték, hogy miért ​épp a hűtlenséget választottam első könyvem témájául? A válaszom: azért, mert a rendelésemen jó ideje ez a leggyakrabban visszatérő probléma – alig akad olyan páciensem, akit valamilyen formában ne érintene.

Persze felmerül a kérdés: egyáltalán mi az, hogy hűtlenség? Mit értünk ma megcsalás alatt? Amikor az Interneten felvetettük ezt a témát, parázs vita alakult ki a hozzászólók között. Volt, aki azt sem érezte annak, ha partnerén kívül szexuális kapcsolatot létesít másokkal is, hiszen – magyarázta – szabad lényeknek születtünk, nem lehetünk egymás tulajdonai és rabtartói. Más már annak a gondolatát sem bírja elviselni,  ha társa  elkölt ellenkező nemű ismerősével egy vacsorát – számára ez is árulás.

Ezzel a könyvvel nem az a célom, hogy igazságot tegyek a szubjektív vélemények között, vagy moralizáljak – terapeutaként nem is tehetem, mert aki ítélkezik, az nem tud segíteni. Sokkal inkább az, hogy praxisom tapasztalatai alapján megmutassam, milyen gondokkal küzdünk ma ezen a téren, mert ami kirajzolódik előttem, az társadalmi méretű problémának tűnik.

A hűtlenséggel azért érdemes foglalkozni, mert olyan sérüléseket okozhat, melyek nemcsak az adott kapcsolatra, de önbecsülésünkre és másokhoz való viszonyunkra is hatással vannak. Nem ritka például az alapvető bizalomvesztés, melynek nyomában szégyen, gyermeki kiszolgáltatottság-érzés, szenvedés és düh jár.

Szeretném, ha akit érint a téma, az tudná: van esély arra, hogy egy csúnya történetből is önbizalmunkban – sőt, akár kapcsolatunkban – megerősödve kerüljünk ki. Sok olyan esetet láttam, ahol ez sikerült – ebben a könyvben megosztom, hogyan.

SKU: 9786155281006 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Almási Kitti : Hűtlenség ….és ami mögötte van”

0

TETŐ

X