Dr Csernus Imre : A férfi – srácoknak

Dr Csernus Imre : A férfi – srácoknak

3.990Ft

Milyen ​az igazi férfi? Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá? Előbb-utóbb minden kamaszfiú szembetalálja magát ezzel a kérdéssel, majd a problémával, hogy eléggé magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás rögös útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben alig-alig lát túl a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra buzdító, kaotikus világán.
A FÉRFI című könyvében dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat igyekezett ráébreszteni, hogyan változtathatnak az életükön, ha nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági, srácoknak szóló kiadása, melyet kezében tart az olvasó, a 14-20 év közötti korosztálynak szolgál útmutatóul. A szerző sorra veszi mindazon a problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média sugallt példaképekről vagy a Facebookról.

Hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre? Hogyan vállalhatnak felelősséget a sorsukért? Hogyan válhat belőlük boldog, önmagukhoz hű felnőtt? Dr. Csernus Imre ebben a könyvében sem a levegőbe beszél: tanácsai olykor mellbevágóak és provokatívak, de mindig elgondolkodtatóak. Ha van hozzá fülünk, egy őszintébb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához adnak kulcsot.

SKU: 9786155609275 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Dr Csernus Imre : A férfi – srácoknak”

0

TETŐ

X