Hargitai György : Az én alap-szakácskönyvem – Sütés-főzés lépésről lépésre

Hargitai György : Az én alap-szakácskönyvem – Sütés-főzés lépésről lépésre

3.999Ft

Amikor ​Horváth Ilona több mint ötven éve megírta                                                                         zseniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy                                                                                        évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát                                                             nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad                                                                        alatt sok minden változott konyhán és környékén. Más                                                                                lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök,                                                                             a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami                                                                                      pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg                                                  senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen                                                          zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és                                                                 a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi                                                           kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk.                                          Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem                                                              célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha                                                               számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új                                                         kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti                                  össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött meny-                                       nyei specialitást is. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon                valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és                                 egy olyan egyedülálló – a tudatos étkezéshez nélkülözhetetlen –, kis összefoglalás,                      melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag- és koleszterintartalmát.

SKU: 9789633570722 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Hargitai György : Az én alap-szakácskönyvem – Sütés-főzés lépésről lépésre”

0

TETŐ

X