Kath Stathers : Bakancslista – Vad tájakon 1000 kaland nagyban és kicsiben – Vadállatok-madarak-halak-természet

Kath Stathers : Bakancslista – Vad tájakon 1000 kaland nagyban és kicsiben – Vadállatok-madarak-halak-természet

7.490Ft

Minden természetrajongó listát vezet azokról az állatokról, melyeket látni szeretne, és azokról a tájakról, melyeket szívesen felfedezne. A munka, a család, az iskola, a pénz és a lehetőségek mind-mind meghatározzák, mik valósulnak meg az álmokból – ám ez ne törje le a lelkesedésünket! Nincs is jobb annál, ha valamit kipróbálunk, és saját szemmel látunk. Nincs határa a vágyaknak! Hova szeretnénk eljutni? Mit szeretnénk látni a természet csodáiból? Gyűjtsük össze, mi az, ami nekünk kihagyhatatlan a világból!

A ​Bakancslista – Vad tájakon 1000 hihetetlen természeti csodát mutat be a Föld valamennyi kontinenséről: találkozhatunk a Csendes-óceán vizeiben élő bálnákkal, búvárkodhatunk Ausztrália partjainál, etethetünk pandákat Kínában, lovagolhatunk vadlovakkal Franciaországban. A gyönyörű fotók mellett hasznos információkkal lát el bennünket arra vonatkozóan, hogyan támogathatjuk a természet védelmére tett erőfeszítéseket, és tájékoztat a vadon élő állatok viselkedéséről. Ez a kézikönyv biztat bennünket, hogy legyünk bármely életszakaszban – az egyetemi évek alatt, a karrierépítés időszakában vagy épp nyugdíjaskorban –, merjünk olyan dolgokat tenni, melyeket mindig is szerettünk volna, de eddig még nem nyílt rá alkalmunk. Ragadjuk meg az utolsó esélyt arra, hogy megfigyeljünk egy veszélyeztetett fajt, vagy önkéntesként csatlakozzunk egy természetvédelmi projekthez. Éljünk át izgalmas kalandot, élvezzük a lenyűgöző tájakat – bármi legyen is az álmunk, ez a könyv segíti, hogy bakancslistánk tovább bővüljön a természet lenyűgöző világával.

SKU: 9789632449500 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Kath Stathers : Bakancslista – Vad tájakon 1000 kaland nagyban és kicsiben – Vadállatok-madarak-halak-természet”

0

TETŐ

X