Kiss Zolzán Zéro : A sorsunk a számokban

Kiss Zolzán Zéro : A sorsunk a számokban

3.500Ft

Hogyan ​lesz a Karthago együttes basszusgitárosából elismert numerológus?
A Sors intézte, mert így kellett lennie. Hosszú és érdekes út vezetett idáig. Eljött az ideje, és Zéro beleásta magát a numerológis, magyarul a számmisztika sok ezer éves tudományába. Ez a tudás segítette abban, hogy legelőször is önmagával nézzen szembe. Meg tudta tenni ezért megváltozott az élete. Mert ő is képes volt változni.
Megváltoztathatja Ön is az életét, ha megismerkedik a számokkal, melyek személyiségét és életét alakítják. A szerző kristálytiszta, logikus, az élet minden területére vonatkozó értelmezéseivel lehetővé teszi a számmisztika fantasztikus tudományának elsajátítását és gyakorlati alkalmazását. Egyedülálló könyvének az a része, amelyben – kivétel nélkül – mindenki útmutatást kaphat a születési számai alapján a párkapcsolati és üzleti, társulási lehetőségeit illetően Ismert közéleti személyiségek képletének elemzésével – Müller Péter, Vágó István, Stohl András, Sebestyén Balázs, Kovács „Kokó” István, Presser Gábor – is segíti a szerző a numerológia szimbólumrendszerének a megértését, használatát.
Hiánypótkó könyvet tart kezében kedves Olvasó, melynek segítségével nagyon őszinte és szigorú tükröt tarthat önmaga elé. S hogy miért érdemes belenézni? Mert a megoldásról szól. Mindenki magára ismerhet, és másokat könnyebben megérthetünk.

SKU: 9789630653886 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Kiss Zolzán Zéro : A sorsunk a számokban”

0

TETŐ

X