Peter James : Rögeszme

Peter James : Rögeszme

2.990Ft

Gaia, a világhírű rocksztár élete nagy dobására készül: megkapja egy Angliába játszódó film főszerepét, amely egy egészen másféle, rég áhított sikert hozhat neki. Valakinek azonban nem tetszik az ötlet: a díva fenyegető e-maileket kap, sőt merényletet is megkísérelnek ellene. Grace főfelügyelőt bízzák meg, hogy a forgatás helyszínén, Brightonban biztosítsa a szupersztár védelmét.

Eközben brutális gyilkosság sokkolja az angol üdülőváros lakóit: fej és végtagok nélküli emberi torzót találnak egy csirkefarmon. Ki lehet az ismeretlen férfi, és miért ölték meg? Az egyetlen nyom, amelyen a rendőrség elindulhat, egy szövetdarab az áldozat zakójából. Ahogy egymás után előkerülnek a bizarr kirakójáték darabjai, egyre biztosabbá válik, hogy a két eset összefügg, és senki sem az aminek látszik. Vajon ki tör a világsztár életére? Sikerül-e időben megállítani a megszállottat?

Grace felügyelőt munkája a népszerűség világának árnyoldalára vezeti, közben azonban magánélete is veszélybe kerül: közös gyermeküket váró szerelmét halálosan megfenyegetik, és egy régi emlék is kísérti a lezáratlan múltból.

SKU: 9789636434779 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Peter James : Rögeszme”

0

TETŐ

X