R. Gordon -Dr. C. Duffield -Dr. V. Wickhorst : Kvantumérintés 2.0 – Az új ember

R. Gordon -Dr. C. Duffield -Dr. V. Wickhorst : Kvantumérintés 2.0 – Az új ember

2.800Ft

Ez ​a könyv megváltoztatja a világot és azt, ahogyan a dolgokra tekintünk! Képességeink határait kiszélesítve hatalmas előrelépést és paradigmaváltást jelent. Világos iránymutatással, lépésről-lépésre vezet minket, hogy könnyedén átléphessük saját korlátainkat. Ráébreszt soha nem ismert vagy csak sejtett, de tudatosan még ki nem aknázott képességeinkre.

„Az itt bemutatott technikák és gyakorlatok új és sokkal tágabb gyakorlati értelmezését adják annak, hogy mik is vagyunk mi, emberi lények, és milyen képességekkel rendelkezünk. Gyakorlással és képességeid kiaknázásával azzá válhatsz, amit Új Embertípusnak nevezünk. Olyasvalakivé, aki a valóság mélyebb, tágabb és beteljesültebb szintjén él és cselekszik. A könyvet elolvasva más szemmel tekintesz majd arra, miként élhetnénk és tehetnénk a világot olyan hellyé, amely messze túlmutat a valóságról és az emberi természetről alkotott jelenlegi felfogáson. Ez az Új Világ – tisztelet minden korábbi felfedezőjének és kutatójának.”

SKU: 9789632911755 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “R. Gordon -Dr. C. Duffield -Dr. V. Wickhorst : Kvantumérintés 2.0 – Az új ember”

0

TETŐ

X