Robert J. Szmidt : Mélység – A múlt kísértetei a föld alá is követnek

Robert J. Szmidt : Mélység – A múlt kísértetei a föld alá is követnek

3.599Ft

Fények ​a Torony romjainak csúcsán? Húsz évvel a katasztrófa után? Ez azt jelenti, hogy élnek még emberek Wrocławban! Robert J. Szmidt, a népszerű lengyel sci-fi író kalauzolja végig az olvasót az egykor virágzó város alatt kanyargó csatornarendszeren – a mélységben, ahol az erőszak és az árulás az úr. Megtiszteltetés, hogy üdvözölhetem Robertet a Metró Univerzum 2033 világában!  Dmitry Glukhovsky

Moszkva, Párizs és Milánó után a Metró Univerzum 2033 túlélői Lengyelországba is felbukkannak!

Wrocław, húsz évvel az atomháború után. A csaknem hétszázezer lakosból alig néhány százan maradtak életben. A város alatti csatornákban, kis, zárt, enklávéknak nevezett közösségekben húzzák meg magukat. Az évek múlása ellenére a felszín továbbra sem alkalmas újratelepítésre: a sugárzás még mindig túl erős, a mutáns növények és állatok pedig új, rendkívül ellenséges ökoszisztémát hoztak létre a romokon. A rendelkezésre álló erőforrások kimerültek. Olyan kevés az élelem, hogy az elkeseredett csatornalakók egy része a legalapvetőbb emberi tabukat megszegve kannibalizmusra vetemedik. Ebben a világban kell boldogulnia Tanítónak, az egyik utolsó embernek, aki még emlékszik a háború előtti életre. Hogy megóvja siketnéma fiát, Tanító útra kel a föld alatt, hogy eljusson a Toronyba, ahol talán még biztonságos az élet. Az út azonban se nem egyenes, se nem könnyű, és az ismert veszélyeken kívül Tanító a múltja rémképeivel és olyan új borzalmakkal szembesül, amelyekről a legrosszabb rémálmaiban sem gyanította, hogy léteznek.

SKU: 9789635044016 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Robert J. Szmidt : Mélység – A múlt kísértetei a föld alá is követnek”

0

TETŐ

X