Stephanie Garber : Legendary – A játék csak most kezdődik

Stephanie Garber : Legendary – A játék csak most kezdődik

5.499Ft

Donatella Dragna a Caraval varázslatos világában végleg megszabadult zsarnok apjától, és a nővérét, Scarlettet is megmentette egy baljós házasságtól. Lenne mit ünnepelnie a Dragna-lányoknak – de Tella még nem szabad.

Még a játék előtt egyezséget kötött egy bűnözővel, és most olyasmivel tartozik neki, amit eddig soha senki nem volt képes megszerezni: a Caraval mestere valódi nevével. Csak egyféleképpen tudja felfedni Legend valódi személyét: ha megnyeri a következő játékot.

Tella tehát második alkalommal is beleveti magát a legendás versengésbe, és ezzel keresztezi egy gyilkos trónörökös útját, belbbonyolódik egy elátkozott szerelembe és a titkok kusza hálójába… amivel Scarlettet is bajba keveri.

A Caraval mindig is bátorságot, ravaszságot és áldozatokat követelt. Ám ezúttal még többet kér a játék: ha Tella nem tudja teljesíteni, amit az alkuban ígért, és nem szolgáltatja ki Legend igazi nevét, mindent elveszít, ami fontos neki – talán még az életét is. De ha nyer, Legend meghal, és a Caraval örökre megsemmisül.

Isten hozott újra a Caravalban… a játék még csak most kezdődik!

SKU: 9789635994182 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Stephanie Garber : Legendary – A játék csak most kezdődik”

0

TETŐ

X