Szabó Szilvia : Látogatás a tudás birodalmába 1.

Szabó Szilvia : Látogatás a tudás birodalmába 1.

5.890Ft

A Látogatás a tudás birodalmába kötettel egy korszerű és komplex iskolára felkészítő könyvet kap kézhez a gyermek, a szülő és a szakember egyaránt.

A gyermekeket beszippantják a könyv oldalain megfejtésre váró rejtvények, a gondolkodást igénylő fejtörők, játékos feladatok! A könyv modern képanyaga, szórakoztató, sokszor vicces feladatai megadják az élményt számukra. Ennek eredménye, hogy a gyermek képességei játékosan fejlődnek, képessé válik az iskolai tanulásra. Az életkori szinten teljesítő gyermek iskolakezdése önbizalommal teljes lesz, így az iskola sikerélményt, a világ felfedezését jelenti majd számára, mely a későbbi életévekben is ösztönzőként hat rá. Az alkalmazott különleges kötészeti megoldás lehetővé teszi, hogy balkezes gyermekek is kényelmesen használják.

Ezzel a könyvvel szülőként is felkészítheted leendő első osztályos gyermeked az iskolakezdésre, de a már első osztályos gyermekek is profitálhatnak belőle. A könyv szinte kézen fogva vezet végig a tudás birodalmába vezető úton. Az oldalakon található QR kódok segítségével azonnal előhívhatjátok a videós segítséget.

A könyv Meixner – módszeren alapul, így szakemberek kezében a kötet a diszlexia prevenció terápia modern tartalmú és képanyagú eszköze, valamint magas szintű iskola-előkészítő foglalkozások alapját is képezheti az óvodák nagycsoportjában.

Tartalmas és élményekkel teli utazást kívánok a tudás birodalmába!

Szabó Szilvia

 

SKU: 9786158184175 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Szabó Szilvia : Látogatás a tudás birodalmába 1.”

0

TETŐ

X