Szujó Zoltán : Öveket bekapcsolni – Történetek a boxutcából

Szujó Zoltán : Öveket bekapcsolni – Történetek a boxutcából

4.990Ft

18 év. Közel két évtized. E könyv szerzője ennyi időt töltött el a Forma-1-ben, előbb amolyan „száguldó riporterként”, majd pedig a hazai tévéközvetítések vezető kommentátoraként. Szujó Zoltán egészen közelről, szinte belülről ismerhette meg ezt a sokak által csodált, csillogó-villogó, ugyanakkor hihetetlenül zárt világot. Tizenegy hosszú éven át utazott együtt a száguldó cirkusz reflektorfényben lévő csillagaival és a kulisszák mögötti félhomályban dolgozó, szinte láthatatlan háttérembereivel.

Országok és földrészek között repkedett, hogy közelebb hozza a tévénézőkhöz az ausztrál, a japán vagy éppen a brazil versenyek történéseit. Nem egyszer órákon át várt egy-egy interjúra, de ha úgy adódott, riporter- és operatőrtársaival együtt rohant, hogy elcsípje a legendás Michael Schumahert, Kimi Räikkönent, Fernando Alonsót vagy Lewis Hamiltont.

A világ egyik legnépszerűbb sportágának meghatározó pillanatainál volt jelen. Személyesen élt át sporttörténelmi, mókás, nem egyszer megható, szívszorító eseményeket.

Ezeket a történeteket foglalta össze ebben a könyvben, amelyből természetesen nem maradhatnak ki a szerző által készített fényképek és az utazások során átélt kalandok sem.

SKU: 9786150143125 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Szujó Zoltán : Öveket bekapcsolni – Történetek a boxutcából”

0

TETŐ

X