Tájképfestés lépésről lépésre

Tájképfestés lépésről lépésre

6.790Ft

A Tájképfestés lépésről lépésre olyan hasznos és inspiráló útmutató, melyet kezdő festők és képzett művészek egyaránt haszonnal forgathatnak. A könyvben bemutatott több mint 30 témakidolgozást követve ön is képessé válik arra, hogy különféle festészeti eszközökkel és anyagokkal gyönyörű, hangulatos és drámai hatású tájképet alkosson.

Minden egyes téma kidolgozás önmagában is egy teljes lecke. A lépésenként bemutatott illusztrációk és a hozzájuk tartozó leírások segítségével könnyű és élvezetes munka lesz a tengerparti tájak, a naplemente vagy a városképek megfestése.

Könyvünk különlegessége, hogy bemutatja, miképp lehet megragadni a tükröződő fényeket, megfesteni az árnyékokat, illetve elhelyezni a horizontot. Ezek az információk segítenek a művészeknek alapvető festészeti technikájuk fejlesztésében.

A mellékelt illusztrációkon bemutatjuk, miképp közelítették meg a hasonló témákat olyan neves művészek, mint Canaletto, Turner vagy Van Gogh.

Praktikus „problémamegoldó” panelek segítenek abban, hogy elkerüljük a buktatókat, illetve gyorsan kijavíthassunk bármilyen hibát.

 

SKU: 9789633697450 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Tájképfestés lépésről lépésre”

0

TETŐ

X