Eva-Maria és Wolfram Zurhorst : Szeresd önmagad, és készülj örömmel a következő válságra

Eva-Maria és Wolfram Zurhorst : Szeresd önmagad, és készülj örömmel a következő válságra

3.200Ft

„Ne ​adja fel! Tudom, hogy lehetséges. Tudom, hogy a kapcsolata pontosan olyanná válhat, amilyenre mindig is vágyott.” Ezekkel a szavakkal ajánlotta Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz című első kötetét Eva-Maria Zurhorst – és egy csapásra a sikerlisták élén találta magát. Az olvasók nagy örömére most meghallgathatjuk a „másik felet” is: az írónő férjével, Wolfram Zurhorsttal közösen írt kötettel jelentkezik.

Elakadt? Ugy érzi, hogy az élet egyszerűen kihúzta a lába alól a talajt? Hogy összedőlt minden, amiben valaha is hitt? Tartós, reménytelennek tűnő egyedüllét? Tartós, reménytelennek tűnő párkapcsolati válság? Bármi legyen is a helyzet – Ön pontosan azt a válságot éli át, amire épp most szüksége van az életében. Komolyan mondom: napról napra mind egyértelműbben meg vagyok győződve arról, hogy a krízisek jelenthetik életünk legnagyobb ajándékát.

SKU: 9789639652576 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Eva-Maria és Wolfram Zurhorst : Szeresd önmagad, és készülj örömmel a következő válságra”

0

TETŐ

X