Fejős Éva : Újra veled, Sydneyben

Fejős Éva : Újra veled, Sydneyben

3.699Ft

Kóródi ​Szonját, az egyik kereskedelmi tévécsatorna kommunikációs szakemberét fejvadászcég közvetíti egy új, de nagyra törő környezetvédelmi céghez. A munka nehezebb, ám izgalmasabb, a fizetés jobb, a kilátások mesések… vagy mégsem? Szonja szép lassan rájön, hogy elődje és egy másik kollégája titokzatos körülmények vesztette életét, és a szálak munkahelyére, a GreenDay óbudai bázisára,  onnan pedig jóval messzebbre vezetnek… Míg Szonja magánnyomozásba kezd, egy másik lány,  kollégiumban élő, tizenöt éves Tina egy rosszul végződő buliban vesz részt. Amikor megtudja, hogy egyetlen barátnője egy dizájnerdrog áldozata  lett, bosszút esküszik, és a díler nyomába ered, nem sejtve, hogy maga is egykönnyen áldozattá válhat.
Szonja és Tina útja eleinte nem keresztezi egymást, és nem csak az a közös bennük, hogy  mindketten elszántan küzdenek az igazukért…
Vajon elég bátrak-e ahhoz, hogy megállítsák a hazugsággépezetet? És elég bátrak-e ahhoz, hogy szövetkezzenek, tudván, hogy csak együtt menekülhetnek meg?

SKU: 9786155652219 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Fejős Éva : Újra veled, Sydneyben”

0

TETŐ

X