Igaz Dóra : Digitális tanárnő kérem!

Igaz Dóra : Digitális tanárnő kérem!

2.499Ft

Sosem felejtjük el 2020 márciusát, amikor egyszer csak tudomásul kellett vennünk, hogy egy nyomorult kis vírus egyszerűen elrabolta az életünket. Mindenki otthon gubbasztott, döbbenten nézte az olaszországi és vuhani híreket, pillanatok alatt hiánycikk lett a liszt, az étolaj és a vécépapír, és olyan kifejezésekkel ismerkedtünk meg, mint kijárási korlátozás, home office, vásárlási idősáv, és… igen… DIGITÁLIS OKTATÁS.                                                                                         – Milyen laptopod van? – Micsoda? egy gépe van az egész családnak? – És tablet? – Ja, hogy nálatok még net sincs? Na szuper!

Ilyen beszélgetések zajlottak országszerte. És azok a tanórák! Főleg eleinte… Az az össznépi fejetlenség, amely a „holnaptól digitális oktatás” mondat elhangzása után kialakult, és amelyben érintett volt minden egyes diák, tanár és szülő…

Igaz Dóra görbe tükröt tart elénk. Micsoda eltúlzott helyzetek! És ezek az alakok – csupa karikatúra!

Vagy talán mégsem? Hiszen az a tanárnő pont olyan, mint Kati néni. Az a tanár meg kiköpött Molnár tanár úr. És az egyik osztálytárs ugyanezt mondta, a másik meg épp így viselkedett.

Olvassuk, nevessünk, és reménykedjünk benne, hogy mindez már csak emlék… Mert ugye az?

 

SKU: 9789634379867 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Igaz Dóra : Digitális tanárnő kérem!”

0

TETŐ

X