Ken Follett : Veszélyes gazdagság

Ken Follett : Veszélyes gazdagság

4.990Ft

Az 1860-as években a Pilasterek a legnagyobb bankárcsaládok közé tartoztak. Pénzügyi tranzakcióik a londoni Citytől a távoli gyarmatokig terjedtek. A család évtizedeken át folyamatosan gazdagodott, vesztüket végül is egy asszony kapzsisága, hatalomvágya és mohósága okozta.                                             Augusta Pilaster, aki érdekből ment a gazdag Pilaster fiúhoz, addig ármánykodik, míg a család nagyasszonyává nem lesz. Könnyen befolyásolható és lusta férjén keresztül a háttérből irányítja a bank ügyeit, nem titkolt célja, hogy gyenge képességű és romlott fiát, Edwardot a bank igazgatói székébe juttassa. Agyafúrt és gátlástalan manipulációi végül is csődbe juttatják a bankházat.

Hugh Pilaster, a szegény rokon, egy csődbe ment bankár árvája a család esze, aki okosságával és etikus viselkedésével egyre sikeresebbé teszi a bankot, így veszélyt jelent Augusta fiával kapcsolatos elképzelései számára. Hugh „gyenge pontja”, hogy számára a munkát vállaló nők képzelhetők el csak társként, feleségnek is egy kalaposnőt választ. Augusta ezen a társasági életben járatlan asszonyon keresztül próbálja tönkretenni és lejáratni Hugh-t.

Micky Miranda, egy hataloméhes, dél-amerikai földbirtokos fia, ugyanabba az előkelő magániskolába jár, mint Edward és Hugh Pilaster. Az internátusban egy fiú titokzatos módon vízbe fullad, és a történtek rekonstruálása során a velejéig romlott Micky rájön, hogy mivel zsarolható Augusta Pilaster…..

SKU: 9789635663705 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Ken Follett : Veszélyes gazdagság”

0

TETŐ

X