Rúzsa M. – Vida J. : Zümmögés a konyhába 3. …és végy még több kanál mézet!

Rúzsa M. – Vida J. : Zümmögés a konyhába 3. …és végy még több kanál mézet!

5.990Ft

Nehéz ​a mézet megbánni. Szereti, mint galamb a mézes búzát. Mosolyog, mint a mézeskalács. – Csupán néhány régi magyar szólás, mondás, melyek a mézre, annak édességére, kiválóságára utalnak. Az utóbbi évtizedekben azonban méltatlanul a hátsó polcra került ez a különleges alapanyag, ezért a konyhaművészet terén is jeleskedő Rúzsa Magdi énekesnő és Vida József bankár úgy döntöttek, kiteszik a mézesbödönt a konyhapultra, és harmadszor is sütni-főzni fognak a mézzel.
A Zümmögés a konyhában sorozat immár harmadik része – a korábbi kötetek hagyományos és különleges, valamint ínyenc és egészséges ételei után – egy valódi desszertgyűjtemény. A szerzőpáros klasszikus és ínyenc finomságokat kínál mézzel készítve, így például a klasszikusok közül képviselőfánkot, répatortát, márványszeletet, míg az ínyencségek közül mille-feuille-t, panna cottát, vagy a közkedvelt brownie-t.
A receptek mellett az olvasók ezúttal is megismerhetik négy újabb magyarországi méhészet alapítóját, munkájuk szépségét, sajátosságait, örömeit, izgalmait a velük készített interjúkból.

SKU: 9786155417993 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Rúzsa M. – Vida J. : Zümmögés a konyhába 3. …és végy még több kanál mézet!”

0

TETŐ

X