Szántó Dániel : Revans – Várnay Benett 1.

Szántó Dániel : Revans – Várnay Benett 1.

4.999Ft

Alig ​pár év telt el Magyarország történetének legbrutálisabb gyilkosságsorozata óta, most mégis egy újabb borzalmas üggyel néz szembe az Országos Rendőr-főkapitányság. Egy fiatal nőt különös kegyetlenséggel gyilkoltak meg a saját otthonában, majd a holttest jobb lábát levágták.

A külföldről hazatérő, deviáns viselkedéséről elhíresült Várnay Benett csatlakozik a nyomozócsoporthoz, és hamar szövevényes bűncselekmény-sorozat útvesztőjében találja magát. Nincs gyanúsított, sem indíték, és öt nappal az első után újabb gyilkosság történik, amely kísértetiesen hasonlít az előzőhöz , ám a tettes most az áldozat bál lábát vágta le. Eközben az alvilág ura, akit a drogosok csak Sakálnak hívnak, egyre magabiztosabban veszi birtokba Budapestet, s már a rendőrség sem tud gátat szabni a nagy hatalmú kartell terjeszkedésének.

A nyomozók versenyt futnak az idővel, ám Benettet megbénítja a felismerés: nem a véletlen műve, hogy aznap követték el az első gyilkosságot, amikor hazatért. És a régi sebek újra felszakadnak…

SKU: 9789635820436 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Szántó Dániel : Revans – Várnay Benett 1.”

0

TETŐ

X