George R. R. Martin : Kardok vihara – A tűz és jég dala 3.

George R. R. Martin : Kardok vihara – A tűz és jég dala 3.

4.999Ft

Eső áztatja Westeros felégett földjét és a temetetlen holtakat. Az öt király háborúja a végéhez közeledik: a megsemmisítő vereséget szenvedett Stannis Baratheon Sárkánykőn várja a kegyelemdöfést, míg a kölyökkirály, Joffrey Baratheon Királyvárban ül diadalt. A minden egyes csatáját megnyerő, ám családja ősi székhelyét elvesztő Ifjú Farkas, Robb Stark Zúgóban gyűjti az erejét, miközben a többi Stark gyermek a szélrózsa minden irányába szétszóródva próbálja túlélni a káoszt és a pusztítást.

Messze Északon a Falat évezredek óta nem látott veszély fenyegeti, ám az elfoglalásra induló vadak seregét egy még halálosabb ellenség űzi az üvöltő hóviharban. A testvéreitől elszakadt Havas Jonnak választania kell a kötelesség és a boldogság között, és döntése egész Észak sorsát megpecsételheti.

A Sárkányok Anyja vér és homok között tör előre jussa, a Vastrón felé, útja azonban váratlan kitérőkkel és áldozatokkal teli. Sárkányai révén élet és halál ura, ám sokkal könnyebb halált osztani, mint életet adni.

SKU: 9789634470885 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “George R. R. Martin : Kardok vihara – A tűz és jég dala 3.”

0

TETŐ

X